Uw detacheerder

Tressunt heeft een landelijk netwerk en is actief op het gebied van werving, selectie, detachering en payroll service.

Werkgevers

U zoekt personeel?

Tressunt heeft een landelijk netwerk en is actief op het gebied van werving, selectie, detachering en payroll service. Onze vestigingen werken onderling samen, zodat de belangen van inlener en uitzendkracht ook buiten hun regio zo goed en adequaat mogelijk behartigd worden. Tressunt streeft er naar om u, onder alle omstandigheden, een zo compleet mogelijk dienstverleningsaanbod te leveren.

We houden niet van eindeloos plannen maken. Direct is een woord dat beter bij ons past. Direct communiceren en direct actie ondernemen. Dat kan omdat we een omvangrijk netwerk hebben. En omdat onze consultants ‘de taal’ van de ondernemer spreken en allemaal hun eigen specialisme hebben. Zo hebben we aan een half woord genoeg. En zijn we organisatie breed inzetbaar.

Wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zo bent u altijd verzekerd van voldoende personeel en een uitstekende service. Ook tijdens onverwachte problemen in uw productieproces.

Neem vandaag nog contact op!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden, neemt u dan telefonisch contact op met ons. Ons contactformulier gebruiken kan natuurlijk ook.